24 Mayıs 2012 Perşembe

Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Türk Arabaları (Tek Link)



Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Türk Arabaları


NFS Most Wanted fulldür,indirdikten sonra rar’dan çıkartın içindeki setupu kurun ve oynayın! 353 MB Olan dosya boyutu Oyunu kurduktan sonra 2 GB olacaktır. Oyunda ara videolar kaldırılmamıştır ara videolardaki SESler kaldırılmıştır. Oyunu kurduktan ve Türkçe yamayı uyguladıktan sonra isterseniz Türk arabalar yamasını kurup onu oynayın..Hepsi sizin tercihinize kalmış. Oyunu zaten hepiniz biliyorsunuz, bilgisayarında olmayanlar için yükleyeyim dedim.Arkadaşlar oyun KESİNLİKLE ÇALIŞMAKTADIR.
Hem Türkçe Yamanın hem NFS Istanbul Yamasının kurulumu çok kolaydır ve GARANTİ ÇALIŞMAKTADIR..
Türkçe Yamanın nasıl kurulacağını beni oku’da anlattım. Rar’ın içinde göreceksiniz. Yama içindeki bütün dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın. Orada gördüğünüz YÜKLE.BAT ve YÜKLE.REG dosyalarına çift tıklayın. Herşeye OK deyin ve Türkçe NFS Most Wanted oyununuzu keyifle oynayın.
Şahin Doğan yamasını da Oyunu kurduğunuz yere kurarsanız sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Lan Game (Sunucu) Kurulumu:
Öncelik olarak Lan gameye giriyorsun direk kurulu bir oyun aramayı başlıyor tabi ilk önce oyunu kuracağın için cancel diyip lan game de “1″ tuşuna basıyorsun sonra sunucu için isim yazıp enter diyip bekliyorsun ve sunucu kurmuş oluryorsun.
bu aşamadan sonra quick race(Hızlı Yarış) diyorsun ve yarış tipini seçiyorsun circuit,sprint,drag üçünden birini seçiyorsun circuit’i seçtin diyelim biraz bekliyorsun oyunu hazırlamaya başlıyor ve önüne 3 seçenekli bir liste çıkıyor “create game” diyorsun. işte sunucu ve oyun hazır yarışacağın haritayı ve lan game katılacak kişi sayısını değiştirmek için “2″ ye basıp aşağı yukarı tuşları listeyi, sağ sol tuşları liste seçeneklerini değiştirir.”1″ tuşu ise lan gameye katılan oyuncalar arası yazışmayı.
sunucu kurulduktan ve yarış haritasını falan seçtikten sonra gelelim kurulu olan sunucuya 2. oyuncuyu sokmaya…
Aynı şekilde sırasıyla Lan game > burda cancel demiyoruz ve sunucu aramasını bekliyoruz sunucuya verdiğin ismin listede çıkması gerek çıkmıyorsa bağlantıda problem var demektir. isim çıkarsa enter diyip sunucuya bağlanıyoruz > quick race (hızlı yarış) > hangi yarışı seçtiysen ona circuit,sprint,drag biz circuit demiştik > ve yarış hazır yukarıdaki süre dolduktan sonra otomatik olarak sizi yarışa atacaktır bu süre dolarken tuşları kurcalamayın yoksa her defasında süre 60 saniyeye çıkar
Ve son olarak LAN GAME yarışacaksanız hangi yarış tipini seçtiyseniz (circuit,sprint,drag ) ikinci oyuncuda girerken bunu seçmek zorunda yoksa aynı sunucu içerisinde birbirinize bağlanamassınız.

!!! UYARI !!! Oyunu kurduktan ve Türkçe yamayı uyguladıktan sonra eğer NFS Istanbul (Şahin, Dopan yaması) yamasını yüklemek istiyorsanız; Yamayı Yüklemeden önce NFS: Most Wanted oyununu kurduğunuz klasörün bir yedeğini başka bir yere kopyalayın (Yani klasörü olduğu gibi alıp bir başka yere kopyalayın). Böylece, eğer yama oyununuzu bozarsa, aldığınız yedeği kopyalayıp kullanıp oyunu sorunsuzca YAMASIZ olarak kullanabilirsiniz. Ama yama bizim makinemizde hiçbir soruna yol açmamıştır. Bilgilerinize.





0 yorum:

Yorum Gönder